Official trailer Czech Made Man (oficiální trailer Czech Made Man)

CzechMadeMan Facebook: www.facebook.com Film o filmu / Making Of The Movie: 1. www.youtube.com 2. www.youtube.com 3. www.youtube.com
Video Rating: 4 / 5

16 thoughts on “Official trailer Czech Made Man (oficiální trailer Czech Made Man)

  1. Czman90

    looks like a good movie, anyone know of the last name Tatyrek or Dudek thats my family line of names, I don’t speak Czech though.

  2. owomomo

    WelI, I speak poor Taiwanese,,,:P but I am not study it from those system, as I know the sys use latin letters should be more popular, at least most schools use it. (so you are studying it? )

  3. owomomo

    @coldmilkishot lol I even play that part like over 6 times try to find out what’s the secret messeage 😛 dekuju!

  4. owomomo

    1:06~1:11 what’s that? is that Chinese?? I am from Taiwan, and I found out I can’t understand a word of that lol

  5. juwe16

    Hi I’m from Poland and I have a question: has got anyone link or torrent wirh full movie? I’m searching but I can’t find full film for free. And second question: Who are this twins-actress in 1:03? Which are they names?

  6. hsn10

    Filez.com mělo nejvíc impresí tohodle videa, vic než super.cz. Kdybych tam neměl zapnutý autoplay tak by to bylo ještě lepší. Škoda jen že tu už není statistika refererů podle URL, byly to hezky searche. Nejvic impresi udelali lidi hledajici animal sex. Vydrzeli az dokonce (jinak by se to nezapocitalo). Do posledni chvile doufali ze tam to animal porno nakonec bude! Tomu rikam byt zapaleny pro vec.

  7. Pirios84

    @KarlosTheMighty prosim ta, nevkladaj mi slova do ust, ktore som nepovedal a neohanaj sa patriotizmom. som objektivny. pisal som o ludoch, ktori sa na filme vo vseobecnosti podielaju. teraz ja by som mohol povedat presne to iste co ty – zahod tu svoju narodnu hrdost… este poznamka k produkcii: ano, ako vseobecne v Europe. americka produkcia si vybera tieto krajiny aj preto, lebo ich to vyjde lacnejsie. nijako nespochybnujem historiu ceskoho filmu ani slovenskeho, ci akehokolvek ineho.

  8. KarlosTheMighty

    @Pirios84 : ceska kinematografie se radi mezi 6 nejstarsich na svete. Oscar – Kolja, Ostre sledovane vlaky. Menzel, Forman, Sverak … toci se tu spoustu filmu americky produkce, protoze sou tady velice profesionalni staby. V posledni dobe nevznika tolik kvalitnich snimku, to je pravda, kazdopadne sem rekl, co sem chtel. Tak zahod tu svoji narodni hrdost a bud objektivni.

  9. Pirios84

    @tomo933 neviem kde si na to prisiel, ale aj takyto ludia su medzi nami, lenze je to bullshit. na Slovensku je kopec vynikajucich tvorcov, lenze ti skor idu prec, napr. do Ceska (ked si pozries genezu filmov z ceskej produkcie, zistis, kolko az slovenskych tvorcoch je ich sucastou), co je logicke, je to len o peniazoch. co sa tyka ceskej produkcie, sice tocia pomerne dost filmov, ale ani nie destina z nich je v skutocnosti kvalitna a je to aj nazor odbornikov. vid India, kvantita vs. kvalita.

  10. tomo933

    @blynkboy češi majú kvalitné filmy, slováci sa musia v kinematografii od nich ešte čo učiť!!

  11. Grycik

    ten komentátor se tam ale vůbec nehodil..nahradil bych ho rači titulkama…nebo ale spon jiným hlasem…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *