Czech Made Man with ENGLISH SUBTITLES. Cely film. Whole movie. FREE. Uploaded by a producer.

FOR ENGLISH SUBTITLES CLICK ON “CAPTIONS” in the menu ⇧⇧⇧ Predloha tohoto filmu u Kazmy, show byla na stream.cz zakazana na prikaz Ceske narodni banky ! www.youtube.com O filmu Czech Made Man: Originální příběh filmu vznikl na základě skutečného příběhu jednoho mladého byznysmena.. Sledujeme jednu “velkou” kariéru. Od kluka z rodiny alkoholika, k současnému globálnímu králi internetových domén. Nemožné je možné, padají normy, konvence, pravidla. Na základce doluje mince z telefonních automatů. Z prváku průmyslovky ho vyhodí, stáhne se do skladu léčiv. Listopadová revoluce – nechápe, co se to vlastně děje. Po revoluci už to jede, ba letí. Nahoru a dolů. Do Německa a zpátky. A letíme do Číny. Vše je tak snadné, až je to k smíchu. Stačí být chytřejší (vyčůranější?) a odvážnější (bezohlednější?) než průměr. Z internetových hříček pak vyroste virtuální blahobyt. Milióny přilétají a odlétají. Takový je zákon džungle. Ví nebo neví? Odkud jde a kam kráčí? Na kontech má hodně nul, po kapsách vždy pro jistotu dva pakly tisícovek přetažených gumičkou, v megabytě skoro žádný nábytek, přátelům rozdává auta, sám jezdí metrem. Žije se dvěma lesbičkami a plánuje s nimi rodinu. Happyend se ovšem stylově zvrtne.
Video Rating: 4 / 5

12 thoughts on “Czech Made Man with ENGLISH SUBTITLES. Cely film. Whole movie. FREE. Uploaded by a producer.

  1. Michal Macák

    Narazil jsem na něn čistou náhodou a jsem rád, že jsem ho viděl. Mě se líbí, J.Budař se skělej, mám rád filmy, ve kterých hraje, je to totiž záruka kvality. Je neuvěřitelně lidskej a přirozenej. K.Brožová a její svůdnost… možná trochu podoba U.Thurman z Historek z podsvětí 🙂 Jen můj názor, každopádně všechny palce nahoru. Prostě celý herecký obsazení myslim parádně zvolený. KUA PROČ TAKOVÝ FILMY PROSTĚ NEMŮŽOU VYDĚLÁVAT, skuený politici, dělaj to co J.B. ve filmu, vychcávaj s tim 😉

  2. robertchutney

    Z tohoto filmu je mi v dusi smutno! Ukazuje ale pravdu, ze za penize si stesti koupit nelze! Jsem rad, ze jsem ten paskvil videl zde a “zdarma”, koupi listku do kina bych povazoval za vyhozene penize. Alespon budu mit na charitu!

  3. bvihostmaster

    Vetsina kdo vydelava na lidske nevedomosti tyto lidi poskozuje. Parkovani domen lidi kteri se preklepnou a kliknou na reklamu nejenom ze neposkozuje, ale casto jim pomuze najit presne co hledaji. A v tomhle businessu uspeji naopak jen ti co udrzuji kontakt se svetem, je porad nutno sledovat zmenu v chovani lidi, pozorovat co delaji, jak reaguji na situace a na zaklade tohoto pozorovani pak doplnit algorytmus sveho podnikani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *